Rotan Peuterbed Oliver Teddy

GROOT NIEUWS – Multifunctioneel Rotan Peuterbed Oliver Teddy

Groot Nieuws

Met een dikke knaller van een lancering gaan wij het jaar 2022 afsluiten! Eindelijk kan ik dit waanzinnige ontwerp met jullie delen. Na meer dan een jaar aan voorbereidingen, presenteren Elisah van @interiorjunkiecom en Cokos met heel veel trots ons unieke Rotan Peuterbed Oliver Teddy. Een uniek ontwerp dat je nog nooit eerder zag. Een duurzaam en multifunctioneel peuterbed.

Rotan Peuterbed Oliver Teddy

Van Peuterbed naar Lounge Set

Het Rotan Peuterbed Oliver Teddy is geïnspireerd op de magische kinderkamer van Elisah's zoontje Oliver, met de maan en de sterren. Het is multifunctioneel, omdat dit peuterbed, nadat je kindje eruit groeit, te gebruiken is als loungeset. Juist, het komt in twee delen, waar heel gemakkelijk twee matras kussens van 70×70 cm op kunnen. Stal ‘m elders in de kamer als chill hoekje of zet het straks met mooi weer in de tuin (ook zeker leuk voor ons volwassenen!). Als bedje worden de losse delen gemakkelijk en veilig aan elkaar bevestigd met de bijgeleverde straps. 

Rotan lounge set peuterbed

Duurzaam Rotan Peuterbed met liefde handgemaakt

Heel goed om te weten: het Rotan Peuterbed Oliver Teddy, met webbing accenten, is handgemaakt door een fantastisch team op Java. Rotan producten zijn naast heel mooi, ook nog eens super duurzaam; deze snelgroeiende klimplant kan om de 5 tot 7 jaar geoogst worden, waardoor het niet nodig is om de oogst kunstmatig te versnellen. Het wordt zelfs de duurzame vervanger van hout genoemd en doordat elk product met de hand gemaakt wordt, wordt er niet machinaal geproduceerd. Geen massaproductie dus maar kleinschalig en met liefde gemaakt.

peuterbed rotan oliver teddy

Details Rotan Peuterbed Oliver Teddy

De afmeting 140×70 cm zorgt dat je kindje voldoende ruimte heeft in het peuterbed, maar is tegelijkertijd nog knus genoeg, zodat de overgang vanuit het ledikant niet zo groot is. Je kunt het Rotan Peuterbed Oliver Teddy gebruiken tot ongeveer 6 jaar.

  • Handgemaakt in Indonesië
  • Rotan is een duurzaam en sterk materiaal. Gemaakt om generaties lang mee te gaan.
  • Matrasmaat 140×70 cm (het bed wordt zonder matras geleverd)
  • Maatvoering frame: 80 cm hoog, 146 cm lang, 76 cm breed
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • De perfecte tussenstap tussen een ledikant en eenpersoonsbed
  • Maximaal draaggewicht 60 kg per lounge stoel

Rotan is een natuurlijk product en de bedjes worden met de hand gemaakt. Hierdoor is elk bedje uniek en kunnen er kleine uiterlijke verschillen bestaan ten opzichte van de foto

 

Er zijn nog veel meer voordelen voor het kiezen van een rotan peuterbed. Je leest ze hier.

Terug naar blog