Retourneren en Garantie

Retourneren en garantie

Retourneren

Indien (een deel van) je bestelling niet voldoet aan je wensen, kan deze binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Alle product(en) dienen in ongebruikte staat en in originele verpakking te worden geretourneerd.

 • Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@cokos.eu. Vermeld hier je naam, het ordernummer, om welk product het gaat en wat de retourreden is.
 • Zodra wij je retourmelding hebben ontvangen, ontvang je per mail een bevestiging en retourinstructies en retourkosten.
 • Ons advies is om je pakket retour te zenden met Track & Trace code, aangezien de retourzending op eigen risico is.
 • Wanneer de retourzending is ontvangen, krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort.
 • Let op: terugbetaling van het aankoopbedrag geldt op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie geretourneerd worden. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gebruikt of in elkaar gezet zijn en dat alle labels of etiketten (indien van toepassing) nog op/aan het artikel zitten.
 • Producten uit de Sale kunnen niet geretourneerd worden.
 • Digitale producten, zoals Poster Downloads, kunnen niet geretourneerd worden.


Terugbetaling:
Zodra het retour goed is ontvangen en is gecontroleerd op eventuele schade, wordt de terugbetaling binnen 5-6 werkdagen via dezelfde aankoop betaalmethode overgeboekt, minus de retourkosten.


Vergeet niet: onze rotan meubels worden met de hand gemaakt van rotan, een natuurproduct. Al onze items zijn daarom uniek. Omarm, net als ons, de imperfecties, kleurvariaties en kleine verschillen. Natuurlijke markeringen en/of verkleuringen worden niet als defecten beschouwd. Door het handwerk kan er soms ook een spijkertje wat uitsteken of een verbindingsbandje loslaten. Dit beschouwen wij ook niet als een defect. Alle items worden voor verzending uitgebreid gecontroleerd. 

 

Garantie:

Onze rotan meubels hebben een garantieperiode van 6 maanden vanaf de oorspronkelijke besteldatum. Deze garantie is alleen geldig op het frame van het meubel en niet voor het loslaten van (verbindings)bandjes of uitstekende spijkertjes.

Kleine defecten door verwering (zoals een loslatend of verschoven onderdeel) kunnen voorkomen. Deze kunnen zelf verholpen worden en vallen niet onder de garantie. Ook natuurlijke oneffenheden en/of verkleuringen van de rotan of de verf worden niet als defecten beschouwd.

Tijdens de garantieperiode zullen wij je bestelde item repareren of een product van dezelfde waarde leveren zonder extra kosten (met uitzondering van de kosten voor verzending, handling, verpakking en retourzending). Voeg bij je verzoek altijd het aankoopbewijs toe.

Deze garantie omvat niet:

 • Schade die ontstaat door verkeerd gebruik van het product, binnens- of buitenshuis. Of voor gebruik bij verhuur of andere doeleinden.
 • Schade die ontstaat door onjuiste of onvoldoende verzorging.
 • Schade die ontstaat door misbruik, ongevallen of transportschade.
 • Ontevredenheid met het product buiten de retourtermijn.
 • B-model items.