De mooiste Bohemian kinderkamers

De mooiste Bohemian kinderkamers

Als het gaat om het inrichten van een kinderkamer, zijn er veel verschillende stijlen waaruit je kunt kiezen. Een mooie stijl die steeds meer populariteit krijgt, is de bohemian stijl. Met zijn ontspannen en comfortabele uitstraling is dit een geweldige optie voor kinderkamers. In deze blogpost gaan we dieper in op bohemian kinderkamers en hoe je deze stijl kunt creëren met behulp van rotan meubels en accessoires.

 1. Rotan meubels voor bohemian kinderkamers
  Een van de belangrijkste elementen van de bohemian stijl is de nadruk op natuurlijke materialen. Rotan is een geweldige keuze omdat het duurzaam en lichtgewicht is, en een warme uitstraling heeft. Een rotan peuterbed is perfect voor de bohemian kinderkamer omdat het zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer. Combineer dit bed met een rotan stoel of bankje voor extra zitplaatsen.

  bohemian kinderkamer rotan peuterbed

 2. Rotan accessoires voor de bohemian kinderkamer
  Om de bohemian sfeer compleet te maken, zijn rotan accessoires een must-have. Denk aan rotan manden, wandhaakjes en spiegels. Deze accessoires voegen textuur toe aan de kamer en zorgen voor een natuurlijk gevoel. Een rotan hanglamp is ook een geweldige manier om wat extra sfeerverlichting toe te voegen.

  rotan manden bohemian kinderkamer

 3. Rotan decoratie voor de bohemian kinderkamers
  Naast meubels en accessoires kun je ook kiezen voor rotan decoratie om de bohemian sfeer in de kinderkamer te versterken. Denk aan een rotan wanddecoratie, zoals een wandtapijt of wandplank. Ook een rotan mobiel boven het bed of een rotan spiegel aan de muur past perfect in deze stijl.

  rotan decoratie bohemian kinderkamer
 4. Combineren met kleuren en patronen
  Om de bohemian sfeer compleet te maken, kun je rotan meubels en accessoires combineren met andere elementen. Denk aan warme kleuren, zoals terra-cotta, okergeel en diepgroen. Ook verschillende patronen, zoals geometrische prints en bloemenprints, passen goed bij deze stijl. Qua textiel kun je denken aan kussens en dekens in zachte stoffen, zoals katoen en wol.

  bohemian kinderkamer roze

Kortom, de bohemian kinderkamer is een geweldige optie als je op zoek bent naar een gezellige en ontspannen sfeer voor de kamer van je kind. Door rotan meubels en accessoires toe te voegen, kun je deze stijl gemakkelijk creëren. Vergeet niet om deze elementen te combineren met warme kleuren, patronen en zachte textiel voor het ultieme bohemian gevoel.

Meer inspiratie?

Neem eens een kijkje op onze Instagram of Facebook pagina voor meer inspiratie en kinderkamer trends! 

Er zijn nog veel meer voordelen voor het kiezen van een rotan peuterbed. Je leest ze hier.

Terug naar blog