Rotan Bed

Rotan Bed Kopen - Peuterbed Sam

 • Het rotan peuterbed “Sam” is een prachtig handgemaakt rotan bed met een tijdloos en unisex design. Een echte eye catcher in de kamer van jouw kindje!
 • De afmeting 140×70 cm zorgt dat je kindje voldoende ruimte heeft in het peuterbed, maar is tegelijkertijd nog knus genoeg, zodat de overgang vanuit het ledikant niet zo groot is.
 • Je kunt het rotan peuterbed “Sam” gebruiken voor kindjes vanaf 2 jaar
 • Rotan is een duurzaam en sterk materiaal. Gemaakt om generaties lang mee te gaan.
 • Eenvoudig zelf te monteren
 • Het meubeltransport vindt 1x per week plaats. Hierdoor is de levertijd maximaal 7 dagen.

Rotan Bed Kopen - Peuterbed Oliver Teddy

 • Het Rotan Peuterbed Oliver Teddy is een Handgemaakt rotan peuterbed met een tijdloos en unisex design.
 • Matras maat 140×70 cm (het bed wordt exclusief matras geleverd)
 • Maatvoering frame: 80 cm hoog, 146 cm lang, 76 cm breed
 • Ook te gebruiken als 2 lounge fauteuils
 • Met de bijgeleverde straps kun je de twee losse delen gemakkelijk en veilig aan
  elkaar bevestigen.
 • Ontworpen in samenwerking met interieur platform Interior Junkie
 

Zowel praktisch als mooi.
Duurzaam en met oog voor detail gemaakt.

Onze producten zijn bedoeld om door te geven van generatie op generatie, als een erfstuk. Onze designs zijn daarom ook altijd tijdloos en unisex. Voor iedereen, voor altijd.

 

Een mooi rotan bed voor jouw kind

Een peuterbed, ook wel juniorbed genoemd, is een fijne tussenstap voor je kindje nadat hij of zij het ledikantje ontgroeid is. Doordat het peuterbed kleiner is als een eenpersoonsbed, voelt het voor je kindje toch nog geborgen aan. Het rotan bed heeft een matras maat van 140x70 cm.

Een peuterbed voor meer geborgenheid

Niet alleen voor je kindje is de overstap van het ledikantje naar een groot bed een grote stap. Ook voor jullie als ouders is het spannend! Want je kleine kan nu ineens zelf uit bed klimmen en zou zelfs uit bed kunnen vallen!

Daarom hebben peuterbedden bij het hoofd- en voeteneind ook hogere zijkanten dan een gewoon bed. Dit zorgt er voor dat je kindje wordt "tegengehouden" als hij of zij uit bed dreigt te vallen. Ook bieden de hoge zijkanten een gevoel van geborgenheid, zoals ze dat ook in het ledikantje hebben ervaren. 

De ideale tussenoplossing voor de kleine kinderkamer

De babykamer is vaak het kleinste kamertje in huis. Maar om naast de stap van een nieuw bed nu ook gelijk een hele nieuwe kamer te introduceren, is misschien wat veel voor je kleintje. Dan is een peuterbedje precies wat je zoekt. Door de tussenmaat is het rotan bed niet alleen een fijne slaapplek die je kindje geborgenheid biedt, het neemt ook minder ruimte in dan een groot bed. 

Veilig groot worden

Een peuterbed is een goede manier om je kindje steeds wat zelfstandiger te laten worden. Doordat het bedje wat lager en kleiner is dan een groot bed, kan je kind makkelijk in- en uitstappen. 

Rotan Bed

Inspiratie

Hoe ziet het rotan bed er uit in een jongenskamertje of juist in een meisjeskamer? Of ben je benieuwd hoe je dit meubelstuk duurzaam kan (her)gebruiken wanneer je kindje er uit is gegroeid? Wij zorgen dagelijks voor een fijne dosis inspiratie op onze social media kanalen Instagram en Facebook