Bed Rotan

Koop een Rotan Bed voor Peuters - Ontmoet Sam en Oliver Teddy

Ontdek het handgemaakte Rotan Peuterbed "Sam" - een tijdloos en unisex design dat een prachtige toevoeging is aan de kinderkamer. Met afmetingen van 140×70 cm biedt dit peuterbed voldoende ruimte voor comfort, terwijl het toch knus genoeg is voor een soepele overgang van ledikant naar peuterbed, ideaal voor kinderen vanaf 2 jaar. Gemaakt van duurzaam en sterk rotan, is dit bed ontworpen om generaties lang mee te gaan. Eenvoudige zelfmontage maakt het nog aantrekkelijker.

Het Rotan Peuterbed "Oliver Teddy" is een andere prachtige keuze, met een tijdloos design en de mogelijkheid om ook als twee lounge fauteuils te dienen. Met een frame van 80 cm hoog, 146 cm lang en 76 cm breed, biedt het matras van 140×70 cm het perfecte comfort voor jouw kleintje. Dit bed, ontworpen in samenwerking met Interieur Platform Interior Junkie, combineert praktisch nut met esthetiek, en is zorgvuldig gemaakt met oog voor detail.

Beide bedden zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Ze zijn bedoeld om van generatie op generatie te worden doorgegeven als waardevolle erfstukken. Onze tijdloze en unisex ontwerpen zorgen ervoor dat ze geschikt zijn voor iedereen, voor altijd.

Bed Rotan

Waarom een Rotan Peuterbed?

Een peuterbed, ook wel bekend als juniorbed, biedt de perfecte tussenstap voor kinderen die hun ledikant zijn ontgroeid. Met een matrasmaat van 140x70 cm biedt het rotan bed een knusse slaapplaats, waardoor de overgang van ledikant naar groot bed minder overweldigend is.

Veiligheid en Geborgenheid

Peuterbedden hebben verhoogde zijkanten bij het hoofd- en voeteneind, waardoor ze ideaal zijn voor de overgangsperiode. Deze hogere zijkanten voorkomen niet alleen dat je kindje uit bed valt, maar bieden ook een gevoel van geborgenheid, vergelijkbaar met het ledikant.

rotan bed meisje

Ideaal voor Kleine Kinderkamers

In een kleine kinderkamer is ruimte kostbaar. Een rotan peuterbed is de ideale oplossing, omdat het niet alleen een comfortabele slaapplek biedt, maar ook minder ruimte inneemt dan een volwaardig bed. Het is de perfecte tussenoplossing zonder dat je meteen de hele kinderkamer hoeft te vernieuwen.

Zelfstandigheid bevorderen

Een peuterbed helpt je kindje om geleidelijk zelfstandiger te worden. Door de lagere hoogte en kleinere omvang kan je kind eenvoudig in- en uitstappen, waardoor het veilig groot kan worden.

Ontvang Inspiratie

Benieuwd naar hoe het rotan bed eruitziet in verschillende kinderkamers of hoe je het duurzaam kunt (her)gebruiken naarmate je kind groeit? Volg ons op Instagram en Facebook voor dagelijkse inspiratie en ideeën. Investeer in een tijdloos Rotan Bed en geef jouw kind een comfortabele en stijlvolle slaapplek.