Dit zijn de leukste rotan meisjeskamers

Dit zijn de leukste rotan meisjeskamers

De leukste rotan meisjeskamers van Instagram en Pinterest! Hierbij onze top 6.

1. Roze met rotan meisjeskamer

Met stipt op 1: een roze rotan meisjeskamer. Want bijna elk meisje wil roze! En dat hoeft niet gelijk een zuurstokpaleis te worden, want zo kan het ook!

Roze meisjeskamer

2. Eenhoorn behang dat je als moeder wél aankan

Eenhoorns. Je wordt er als meisjesmoeder mee dood gegooid. Persoonlijk vind ik de eenhoorn een verschrikkelijk hysterisch wezen ;-). Dus als je dochter echt heel erg graag eenhoorns in haar kamer wil, dan kies je wat mij betreft voor dit behang! De eye catcher in deze rotan meisjeskamer is natuurlijk de speelgoedkist.

rotan meisjeskamer

3. De Naturel Meisjeskamer

Pure eenvoud en rust. Dat straalt dit naturel kamertje uit. Ik vind het heerlijk om naar te kijken! In deze rotan meisjeskamer vind je zelfs speelgoed van rotan.

naturel meisjeskamer rotan

4. De Groene Meisjeskamer

Voor wie niet van roze houdt, is de groene meisjeskamer bedacht. Nog steeds meisjesachtig door het lieve bloemetjespatroon en het hoeslakentje met bloemen. Het rotan ledikantje en de Rotan maan mobiel maken dit toch een onwijs leuke rotan meisjeskamer? 

groene meisjeskamer

5. Zonnige Meisjeskamer

Een warm, zonnig kamertje in mooie bruintinten. Heel knus en gezellig! En door de zonnetjes en het beddengoed met bloementjes, toch een echte meisjeskamer.

leukste meisjeskamers van pinterest

6. Meisjeskamers met bloemetjesbehang

Wij zijn fan van behang. En dan bij voorkeur bloemetjesbehang! We vinden deze combinatie van zachte roze tinten en rotan echt heel lief en zoet! 

meisjeskamer bloemen behang

Terug naar blog