Dit zijn de leukste Rotan Jongenskamers!

Dit zijn de leukste Rotan Jongenskamers!

De leukste rotan jongenskamers van Instagram en Pinterest! Hierbij onze top 5.

1. Strepen!

Wil je juist geen "thema", maar een tijdloze optie? Een kamer die leuk is als ze 3 zijn, maar ook als ze 16 zijn? Ga dan voor een toffe lambrisering van streepjes behang! Door de kleurkeuze neutraal te houden, kan je hier met beddengoed en wanddecoratie elk thema bij doen, afhankelijk van de fase waar je kind op dat moment in zit. Wat ons betreft met recht stipt op 1 in het rijtje Leukste Rotan Jongenskamers! 

rotan bedhuisje - leukste jongenskamers

2. Vintage jongenskamer

Wat is 'ie stoer! De Vintage Jongenskamer. En perfect gecombineerd met de donkerblauwe muur en stoere accessoires. Wij zijn fan!

leukste rotan jongenskamers

3. Statement behang

Rotan jongenskamers worden pas echt leuk als er een statement behang op de muur zit. Hoe gaaf is deze print met zeedieren voor de leukste jongenskamer? De XXL print maakt dat de kamer ruimer oogt en door het gebruik van enkel 2 kleuren, houd je het geheel toch rustig. 

jongenskamer behang

4. Lichte jongenskamer

Licht en fris met een Scandinavische touch. De perfecte basis voor een tijdloze rotan jongenskamer die niet snel zal vervelen. Wij zijn fan! 

leukste jongenskamers

5. Jongenskamer met ruimte thema

Neem een donkerblauw behang met sterren, planeten en een fantasiewereld. Doe daarbij een rotan peuterbed met de sterren en de maan en voila: een rotan jongenskamer met ruimte thema, zonder dat het cliche wordt!

jongenskamer ruimte thema
Terug naar blog