neutrale kinderkamer rotan bed

10x de mooiste kinderkamers met een neutraal kleurenpalet

Neutrale Kinderkamer

In een wereld vol overprikkeling en drukte is de behoefte aan rustgevende en kalmerende omgevingen essentieel voor kinderen. Een neutrale kinderkamer biedt een gevoel van sereniteit en evenwicht, waardoor een ontspannen sfeer ontstaat. Door het gebruik van zachte kleurenpaletten, zoals crème, wit, beige en pasteltinten, kunnen kinderen zich gemakkelijk terugtrekken in een oase van rust. De toevoeging van rotan meubels voegt een vleugje natuurlijke warmte toe aan de kamer, waardoor het een uitnodigende en gezellige plek wordt om te spelen en te ontspannen. Met veel plezier hebben wij onze top 10 mooiste naturel kinderkamers voor je verzameld.

   1. Een neutrale kinderkamer met voornamelijk zandtinten en hier en daar een bruin accent. Een prachtige, warme tint (Dimity van Farrow&Ball) op de muur en een rotan bedhuisje gecombineerd met lichte aardse tinten. Door de verschillende texturen van de stoffen, wordt het geheel toch niet saai.
    Shop Rotan Bedhuisje
    Neutrale kinderkamer rotan

   2. De naturel kamer kan een eye catcher goed gebruiken. En dan natuurlijk wel eentje van natuurlijke materialen, zoals hier het rotan hoofdbord. De lichte tinten worden mooi gecombineerd met het groen voor een rustig geheel. 
    Shop Rotan Hoofdboard Leaves
    Kinderkamer naturel

   3. Zelfs deze jongenskamer met donkerblauw behang past perfect in dit rijtje! Doordat het blauw terug komt in het schilderij en de vlaggen, blijft het geheel mooi rustig. Verder wordt er gebruik gemaakt van hout en rotan, wat natuurlijk altijd een goed idee is in de kinderkamer.
    Shop Rotan Speelgoedkist Luna
    Jongenskamer naturel

   4. Geen neutrale kinderkamer is compleet zonder een gezellig bureautje om aan te knutselen. Ook hier hebben natuurlijke materialen als rotan en hout de overhand. door de witte muur springen ze er extra uit. 
    Shop Rotan Kinderstoel Luc
    Kinderkamer bureau stoel

   5. Het bedje is in dit naturel kamertje toch wel de eye catcher. Het wandplankje zorgt er voor dat de decoratie geclusterd wordt, waardoor het geheel rustig oogt.
    Shop Rotan Peuterbed Oliver Teddy
    naturel meisjeskamer rotan bed

   6. De speelgoedkist trekt hier gelijk de aandacht, ondanks het neutrale kleurenpalet. En natuurlijk hang je de slingers op, het is tenslotte elke dag feest in een kinderkamer!
    Shop Rotan Speelgoedkist Luna
    speelhoekje kinderkamer neutraal kleurenpalet rotan

   7. Wederom een fijn kamertje waarin groen is toegevoegd aan het kleurenpalet. Omdat groen ook een kleur uit de natuur is, kan dit perfect gecombineerd worden met de zand tinten en natuurlijke materialen als hout en rotan. 
    Shop Rotan Peuterbed Oliver Teddy
    Neutraal met groene accenten peuterkamer

   8. Een neutrale kinderkamer met rotan biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en personalisatie. Omdat de kleuren en patronen subtiel zijn, kunnen ouders gemakkelijk thema's en accessoires toevoegen die de interesses van hun kind weerspiegelen. Of het nu gaat om het ophangen van kleurrijke posters, het plaatsen van speelse kussens of het toevoegen van speelgoedmanden in vrolijke tinten, er is altijd ruimte om de kamer levendig en kindvriendelijk te maken. De natuurlijke uitstraling van rotanmeubels vormt een neutrale basis die de aandacht vestigt op de persoonlijkheid van het kind en zijn of haar unieke stijl.
    Shop Rotan Peuterbed Sam


   9. Wit, zandkleur en bruintinten. Never change a winning team.
    Shop Rotan Peuterbed Oliver teddyjongenskamer neutraal bruin rotan

   10. Een van de voordelen van neutrale kinderkamers met rotan is dat ze meegroeien met het kind. Terwijl het kind ouder wordt, kunnen kleine aanpassingen en nieuwe decoratieve elementen gemakkelijk worden toegevoegd om aan de veranderende behoeften en smaken te voldoen. Rotan meubels kunnen dienen als tijdloze erfstukken die van generatie op generatie worden doorgegeven. Bovendien kan het gebruik van natuurlijke materialen zoals rotan kinderen bewust maken van het belang van duurzaamheid en respect voor de natuurlijke wereld om hen heen.
    Shop Rotan Bedhuisje
    kinderbureautje rotan
Terug naar blog