fbpx
Gratis verzending vanaf € 75,-

Retourneren en ruilen


Retourneren

Indien (een deel van) je bestelling niet voldoet aan je wensen, kan deze binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden. Let op: custom made artikelen worden speciaal voor jou op maat gemaakt en kunnen dus niet geretourneerd worden

  • Meld je retour aan door een mail te sturen naar info@cokos.eu. Vermeld hier je naam, het ordernummer en om welk product het gaat.
  • Zodra ik je retourmelding heb ontvangen, stuur ik je per mail een bevestiging en retourinstructies.
  • Ons advies is om je pakket retour te zenden met Track & Trace code, aangezien de retourzending op eigen risico is.
  • Wanneer de retourzending is ontvangen, krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug gestort.

Let op: terugbetaling van het aankoopbedrag geldt op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie geretourneerd worden. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten (indien van toepassing) nog op/aan het artikel zitten.

Ruilen

Het artikel liever ruilen voor een andere kleur of maat? Geen probleem! Je kunt je aankoop binnen 14 dagen op eigen kosten ruilen voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur. Stuur hiervoor een mail naar info@cokos.eu. Vermeld in de mail je naam, het ordernummer en om welk product het gaat. Zodra ik je mail heb ontvangen stuur ik je per mail een bevestiging met retourinstructies.

Let op: op het ruilen van artikelen geldt de voorwaarde dat de artikelen in goede conditie geretourneerd worden. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten (indien van toepassing) nog op/aan het artikel zitten.

Ons advies is om je pakket retour te zenden met Track & Trace code, aangezien de retourzending op eigen risico is.

Let op: custom made artikelen worden speciaal voor jou op maat gemaakt en kunnen dus niet geruild worden.

Wij maken gebruik van Cookies om je bezoek aan onze website te optimaliseren.