Over mij…

Mijn naam is Malou (30) en ik ben de trotse mama van Sam (1,5). Toen ik zwanger was, maakten mijn partner en ik -en al onze vrienden- altijd grapjes dat ons zoontje Co zou gaan heten. Want: zijn achternaam is Kos. En Co Kos [kokos] kan natuurlijk écht niet ;-). Co Kos was dan niet de meest perfecte naam voor onze kleine man, de perfecte naam voor mijn webshop was het wel! En zo is Cokos.eu geboren….

Over de Cokos Earth Collection…

Vol trots neem ik je mee in de wereld van Cokos. Onze eerste collectie is gelanceerd! De Cokos Earth Collection is een prachtige lijn wieg- en ledikantdekens in warme, aardse tinten. 

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik bezig met interieur. De babykamer vind ik dan ook een belangrijk onderdeel van het totaalplaatje en mag wat mij betreft qua uitstraling mooi aansluiten bij de rest van je interieur. Daarom heb ik de keuze gemaakt om voor de Cokos Earth Collection gebruik te maken van “volwassen” kleuren. 

Hulp nodig?  

Ik wens je onwijs veel plezier met het shoppen van onze prachtige collectie. Wij willen alle babykamertjes net een beetje mooier en specialer maken!

Heb je advies nodig, neem gerust contact met mij op! 

Veel liefs,
Malou

Cokos Lifestyle - cooks.eu - over Cokos