Over Cokos Lifestyle – Rotan voor kids

Cokos Lifestyle bestaat sinds 2018 als webshop voor kids. Per 2020 ligt hierbij de focus op meubels voor kinderen, gemaakt van het prachtige, duurzame materiaal Rotan. 

Deze meubels worden speciaal voor Cokos ontworpen en gemaakt in Indonesië. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de designs unisex zijn. Dus leuk voor jongens en meiden.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan ons Rotan Peuterbed Sam. Naar verwachting zullen de bedjes in april/mei aankomen in Nederland en daarna beginnen aan hun reis naar hun nieuwe eigenaar!

Over mij…

Mijn naam is Malou (32) en ik ben de trotse mama van 2 ontzettend gezellige jongens Sam (3,5) en Luc (0). Samen met deze boys en mijn man woon ik in Castricum (voor de meesten beter bekend als Bakkum), op loopafstand van het strand. Wat een luxe he?!

Toen ik zwanger was van Sam, maakten mijn partner en ik (en al onze vrienden) altijd grapjes dat ons zoontje Co zou gaan heten. Want: zijn achternaam is Kos. En Co Kos [kokos] kan natuurlijk écht niet ;-). Co Kos was dan niet de meest perfecte naam voor onze kleine man, de perfecte naam voor mijn webshop was het wel! En zo is Cokos.eu geboren….

Uniek kijkje achter de schermen

De maken van een rotan meubelstuk, is een complex proces. Eentje waar met heel veel vakmanschap en passie aan gewerkt wordt door onze vaklieden in Indonesië. 

Ik vind het dan ook oprecht zonde dat er over dit proces relatief weinig gedeeld wordt. Alsof het enkel een kwestie is van het vullen van een container met mooie spullen en verschepen. Nee, het is veel meer dan dat.

Wist je bijvoorbeeld dat het buigen van de rotan lianen in de vorm zoals wij gekozen hebben voor ons Rotan Peuterbed Sam, 1 dag per bedje kost?

Ik nodig jullie dan ook van harte uit om dit proces te volgen via ons Instagram of Facebook account. Een uniek kijkje achter de schermen.

Veel liefs,
Malou

Cokos rotan voor kids