Gratis verzending vanaf €75,- (NL)
Elke dinsdag meubeltransport = woensdag in huis

jongens bed

Jongens bed

Wanneer je zoontje zo’n 2,5 jaar oud is, zal hij toe zijn aan een nieuw bed. en niet zomaar een bed, een stoer jongens bed! Kies je meteen voor een groot kinderbed, of ga je toch voor een tussenstap en kies je voor een peuterbed? De keuze die je hierin maakt, hangt af van je zoontje. Wat past bij hem? De meeste kindjes vinden een peuterbed een comfortabele tussenstap. 

Een veilige keuze

Geen enkele keuze is fout en alles kan. Het is natuurlijk wel van belang dat je kiest voor een veilig bed. Bij Cokos vind je peuterbedden van rotan. Rotan peuterbedden zijn duurzaam en staan natuurlijk prachtig in de kinderkamer! Rotan peuterbed Sam is een stoer jongens bed. 

Van een ledikant naar een peuterbedje of een kinderbed?

Een ledikantje is doorgaans 120 cm lang. Je zal begrijpen dat je kindje dit vrij snel ontgroeid is. Natuurlijk is dit, naast een wieg, wel de beste keuze om je baby in te laten slapen. Een ledikant biedt veiligheid en geborgenheid. Maar wanneer je kindje de leeftijd van ongeveer 18 maanden heeft bereikt, is het tijd om na te denken over een vervolgstap. Die keuze is voor sommige ouders moeilijker dan je zou denken. Je kunt kiezen uit de overstap naar een peuterbed, of naar een gewoon kinderbed. Een peuterbed is 70×140 cm en een kinderbed, ofwel een 1-persoonsbed, is 90×200 cm. Er zijn een aantal overwegingen die je mee moet nemen wanneer je kiest voor een groter bed voor je kindje.

Jongens bed

Voordat je het weet is je zoontje toe aan de volgende stap. Het ledikant is te klein geworden. Maar ook wanneer hij steeds uit het ledikant klimt, kan het een teken zijn dat je zoon toe is aan de volgende stap: een peuterbed. En dan natuurlijk wel een stoer jongens bed! Een peuterbed voor jongens.

Rotan peuterbed “Sam” – een stoer peuterbed voor jongens!

Waar veel rotan bedjes vaak wat “krullerig” en daarmee super leuk voor de meisjeskamer zijn, is ons peuterbed stoer! En dus echt een bed voor in de jongenskamer. Maar dan wel gemaakt van het prachtige, duurzame materiaal rotan met bijbehorende warme uitstraling. Iedereen blij!

De rechte lijnen van het frame maken het geheel strak en stoer. Ook doen wij niet aan krullerige of ronde pootjes. Nee, gewoon simpel en strak. What you see is what you get. Super gaaf in een stoere jongenskamer! Of je nou een jungle thema hebt en het rotan peuterbed combineert met een groene muur en een dekbedovertrek met wilde dieren, of juist kiest voor warme bruintinten of donkerblauw. Rotan past altijd! Dus waarom zou je geen gebruik maken van dit mooie, duurzame materiaal met warme uitstraling? Je zoontje zal heerlijk slapen…!

Mattress and bedding

Wil je zeker weten dat je een matrasje van premium kwaliteit aanschaft en dat deze perfect past in dit mooie jongens bed? Click here!

Inspiratie

Hoe style je dit leuke jongens bed? Of ben je benieuwd hoe je dit meubelstuk duurzaam kan (her)gebruiken wanneer je kindje er uit is gegroeid? Wij zorgen dagelijks voor een fijne dosis inspiratie op onze social media kanalen Instagram and Facebook

Wij maken gebruik van Cookies om je bezoek aan onze website te optimaliseren.