fbpx
Gratis verzending binnen NL vanaf €75,-
Duurzame kinderkamer

Duurzame Kinderkamer

Tegenwoordig wordt ons dagelijks leven gevormd door een oneindige stroom van nieuwe, vaak kortstondige dingen. Wij verlangen naar de duurzame kinderkamer en de ‘goede oude dingen’. Met de kwaliteit van vroeger, toen spullen nog gemaakt werden om meer dan levenslang mee te kunnen. Die we in ons hart kunnen sluiten en met liefde doorgeven aan de volgende generatie. Een stukje familiehistorie.

Elk Cokos meubelstuk wordt volledig met de hand gemaakt en is een uniek kunstwerk op zich.

Shaping the material requires the utmost precision and pure craftsmanship. Traditional tools help shape this natural material. But no tool can replace the experience of the craftsman or woman.

Duurzaamheid en Vakmanschap

Because they grow so quickly, rattan palms are categorized as one of the most sustainable materials in the manufacturing of furniture. This fast-growing plant can be harvested every 5 to 7 years, eliminating the need to artificially accelerate the harvest.

In addition the the many advantages that make rattan so popular in making furniture, the natural material is also a sustainable alternative to cutting down trees. The rattan palm only thrives in intact rainforests with enough trees to support this climbing plant. This means that rattan cultivation is directly related tot he preservation of the ecosystem and the protection of native rain forests.

Rotan producten zijn naast heel mooi, ook nog eens super duurzaam. Rotan wordt zelfs de duurzame vervanger van hout genoemd en doordat elk product met de hand gemaakt wordt, wordt er niet machinaal geproduceerd. Al met al het perfecte materiaal voor in de duurzame kinderkamer.

Geef het door…

Natural, organic, comfortable and absolutely beautiful. We develop our products with the idea that they should last for generations. Our designs are therefore always timeless and unisex.

Het doorgeven van een meubelstuk is het duurzame alternatief voor het aanschaffen van een nieuw meubelstuk. Een familiestuk mag dan ook niet ontbreken in de duurzame kinderkamer.

Rattan Toddler bed Sam

Het rotan peuterbed “Sam” is een prachtig Handmade by our craftsmen, with a timeless and unisex design. A real eye catcher in your child’s room! Rattan is an incredibly strong and sustainable material.

Dit is een Rotan Peuterbed met een op vintage geïnspireerd design. Daardoor is er voor dit bed plek in zowel de jongens- als meisjeskamer. Wanneer de kinderen er uit gegroeid zijn, is het de bedoeling dat het bed een nieuwe functie binnen het gezin krijgt, bijvoorbeeld als day bed. En wil je het daarna bewaren voor de volgende generatie? Dan is het peuterbed gemakkelijk uit elkaar te halen en op te slaan zonder dat het te veel ruimte kost. Klaar voor de volgende generatie…

Speelgoedkist en Bankje Luna

De Rattan Toy Box and Bench Luna is ontworpen met 2 functies: een ruime opberger en een bankje met zacht kussen. En zeg nou zelf… Zelfs als je geen kinderen hebt is deze opberger een must have voor je interieur! Met vakmanschap gemaakt van rotan en webbing. De must have voor de duurzame kinderkamer.

The toy box provides plenty of storage space with its generous dimensions. The cushion ensures that the storage box can also be used as a bench to read a book on.

Hoge Kinderstoel Luc

Onze hoge rotan Kinderstoel “Luc” is een prachtige handgemaakte kinderstoel met een tijdloos en unisex design. Een echte eye catcher aan de eettafel! Rotan is een ontzettend duurzaam en sterk materiaal.

Het eigentijdse design uitgevoerd in rotan, maakt dat deze kinderstoel prachtig staat aan elke eettafel. Is je kindje te groot geworden voor de kinderstoel, maar nog te klein is voor een gewone stoel? Dan is de High Kids Chair Luc hoog genoeg om aan de eettafel te zitten. De comfortabele steun voor de voeten maakt dat je kindje lekker zit, maar is ook perfect te gebruiken als steun om zelf op de stoel te klimmen.

Enjoying food and making crafts together, your child can reach everywhere thanks to the height of the chair!

Meer inspiratie?

Follow us on Instagram, Facebook and Pinterest.

Wij maken gebruik van Cookies om je bezoek aan onze website te optimaliseren.