Gratis verzending vanaf €75,- (NL)
Elke dinsdag meubeltransport = woensdag in huis
Bohemian kinderkamer

De mooiste bohemian Kinderkamers

Bohemian Kinderkamer

De Bohemian Kinderkamer is al jaren niet weg te denken uit de interieur trends. En wij snappen dat wel! De neutrale kleuren zorgen voor een ontspannen sfeer en instant vakantie gevoel. En wie wil dat nou niet?

Hoe voeg je een bohemian touch toe aan je kinderkamer?
  • Natuurlijke materialen zorgen voor het boho gevoel. En doe het dan gelijk goed met een statement item, zoals met een rattan bed. Voor het vakantiegevoel, is het leuk om hier een mooie zandkleurige klamboe aan toe te voegen
  • Ook in je keuze voor accessoires is het belangrijk om het bohemian stijltje door te trekken. Dit kan je doen door het gebruik van kleurrijke plaids en kussens, maar ook door goed na te denken over je keuzes voor aan de wand. Kies in plaats van voor een strakke wandplank, voor een romantisch rotan kapstokje.
  • Het gebruik van naturel tinten en zachte kleuren maken je bohemian kinderkamer helemaal af! Voor meisjes zie je veel zandkleuren gecombineerd met warme terra tinten. Voor de jongens wordt veel gebruik gemaakt van camel bruin en groen. Al deze mooie kleuren vind je ook terug in de natuur en passen daarom ook zo goed bij de meubels en accessoires van natuurlijke materialen. Ken je de mooie kleuren verf (perfect passend bij deze trend) van Vestingh Paint & craft al? Hun LAB PAINT is een ecologische en duurzame verflijn, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.
Duurzaam

Duurzaamheid was nog nooit zo belangrijk. Je kan hier op zoveel manieren je steentje aan bijdragen. Natuurlijk door te kiezen voor duurzame materialen, zoals bijvoorbeeld rotan. Wist je trouwens dat rotan tegenwoordig gezien wordt als de duurzame vervanger van hout? Dit omdat rotan weinig water nodig heeft en super snel groeit. We schreven eerder al eens een blog over dit mooie materiaal en waarom het zo’n duurzame keuze is.

Maar naast het kiezen voor duurzame materialen, kan je ook kiezen voor tweedehands items. Niets is zo duurzaam dan een meubelstuk een tweede leven geven. Want: het oude meubel wordt hergebruikt (en niet weggegooid) EN je koopt geen nieuw item.

Wist je trouwens dat je ons Rattan Toddler Bed Sam ook een tweede leven kan geven nadat je kindje er uit gegroeid is? Wanneer de kinderen er uit gegroeid zijn, is het de bedoeling dat het bed een nieuwe functie binnen het gezin krijgt, bijvoorbeeld als day bed. En wil je het daarna bewaren voor de volgende generatie? Dan is het peuterbed gemakkelijk uit elkaar te halen en op te slaan zonder dat het te veel ruimte kost. Klaar voor de volgende generatie…

Meer inspiratie?

Neem eens een kijkje op onze Instagram and Facebook pagina voor meer inspiratie en kinderkamer trends!

Wij maken gebruik van Cookies om je bezoek aan onze website te optimaliseren.