fbpx
Gratis verzending binnen NL vanaf €75,-
Peuterbedjes - Cokos Rotan peuterbed Sam - rotan juniorbed

5 redenen waarom rotan meubilair zo ontzettend populair is

Rotan meubilair is hip! En dat is eigenlijk heel logisch. En wel om de volgende redenen:

  1. Rotan is mooi en heeft een warme uitstraling. Nu we in de Corona tijd massaal thuis zitten, is het extra belangrijk dat ons huis een warm thuis is. Ditzelfde geldt voor de kinderkamers, waar we rotan meubilair ook steeds vaker terugzien.
  2. Rotan is super duurzaam en sterk. Over wat rotan nu precies is, schreven wij al eerder een blog.
  3. Rotan groeit in de tropische regenwouden en is een snelgroeiende plant. Men wordt zich steeds meer bewust van het omgaan met schaarse middelen en kiezen daarom steeds vaker voor rotan als vervanger van hout.
  4. Ons rotan peuterbed wordt met de hand gemaakt en het is daarom een prachtig stukje ambacht. Handwerk maakt ook dat elk product uniek is.
  5. Rotan was in de seventies al super hot! Een prachtig, tijdloos product dus! En dat in combinatie met de duurzaamheid en het sterke materiaal… maakt dat een rotan product voor het leven is! Een prachtige investering dus.

Bovenstaande redenen verklappen denk ik ook wel dat wij IN LOVE zijn. Ons mooie, stoere rotan peuterbed zal dan ook zeker niet ons enige rotan product blijven.

Rotan peuterbed

Het rotan peuterbed “Sam” is een prachtig Handmade by our craftsmen, with a timeless and unisex design. A real eye catcher in your child’s room!

Het rotan peuterbed is ontworpen voor kinderen vanaf 2 jaar. Het minimalistische, stoere design maakt dat het peuterbed ontzettend leuk staat in het kamertje van jongens en meisjes. Wij hebben voor peuterbed “Sam” gekozen voor een warme ‘honey brown’ kleur rotan, wat extra warm oogt in de kinderkamer.

De afmeting 140×70 cm zorgt dat je kindje voldoende ruimte heeft in het peuterbed, maar is tegelijkertijd nog knus genoeg, zodat de overgang vanuit het ledikant niet zo groot is. Je kunt het bedje gebruikten tot zo’n 7 jaar.

Inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie voor hoe je rotan meubilair mooi kan stylen? Neem dan eens een kijkje op ons Instagram accounts.

Wij maken gebruik van Cookies om je bezoek aan onze website te optimaliseren.