fbpx
Cokos rotan voor kids logo white
Onze producten zijn bedoeld om door te geven van generatie op generatie, als een erfstuk.

Natuurlijk, organisch, comfortabel en een lust voor het oog. Wij ontwikkelen onze producten met de gedachte dat het generatie op generatie mee moet gaan. Onze designs zijn daarom ook altijd tijdloos en unisex.

Voor iedereen, voor altijd.

Onze producten zijn bedoeld om door te geven van generatie op generatie, als een erfstuk.

Natuurlijk, organisch, comfortabel en een lust voor het oog. Wij ontwikkelen onze producten met de gedachte dat het generatie op generatie mee moet gaan. Onze designs zijn daarom ook altijd tijdloos en unisex.

Voor iedereen, voor altijd.

Rotan als duurzame vervanger van hout

Omdat ze zo snel groeien, worden rotanpalmen gecategoriseerd als een van de meest duurzame materialen voor gebruik bij de productie van meubels. Deze snelgroeiende klimplant kan om de 5 tot 7 jaar geoogst worden, waardoor het niet nodig is om de oogst kunstmatig te versnellen.

Naast de vele voordelen die rotan zo populair maken bij het maken van meubels, is het natuurlijke materiaal ook een duurzaam alternatief voor het kappen van bomen. De rotanpalm gedijt alleen in intacte regenwouden met voldoende bomen om deze klimplant te ondersteunen. Dit betekent dat de rotanteelt direct verband houdt met het behoud van het ecosysteem, de fauna en de bescherming van inheemse regenwouden.

Ook zo gek van Rotan? Naast rotan meubilair, vind je bij ons leuke accessoires die de kinderkamer compleet maken! Hang het favoriete kledingsetje van je zoon of dochter aan het Rotan Regenboog Kapstokje, of laat je kleintje zichzelf bewonderen in de Rotan handspiegel…

Gratis verzending

Let's be friends

Bestellingen boven de € 75,- worden gratis verzonden binnen Nederland.

Volg je ons al op Instagram en Facebook?

Get inspired...

Cokos Rotan voor kids

Ken je ons rotan peuterbed Sam al? Dit prachtige juniorbed heeft de afmetingen 140×70 cm en wordt met de hand gemaakt in Indonesië. Een peuterbed wordt gezien als de ideale opvolger van het ledikantje. Dit omdat het juniorbed qua formaat nog veilig en compact aanvoelt voor je kindje. Ook is een peuterbed wat lager dan een gewoon bed, waardoor je kleine er makkelijk zelf in en uit kan klimmen.

Rotan juniorbed

Wij van Cokos houden van rotan! Het duurzame materiaal is super sterk en heeft een warme uitstraling. Kies je voor een rotan meubelstuk, dan kies je dus voor duurzaam en vakmanschap! Want al onze meubels worden speciaal door en voor Cokos ontworpen en gemaakt. Je hebt dus altijd een uniek item! 

Rotan als natuurlijk materiaal

Doordat we gebruik maken van een mooi, natuurlijk materiaal, kan er altijd een klein kleurverschil in de meubels zitten. Ook doordat elk meubelstuk met de hand gemaakt wordt, zal elk item uniek zijn. Wist je dat onze vakmensen er 2 dagen over doen om 1 bedje te maken?! 

Jongensbed

Cokos Rotan peuterbed Sam is een stoer peuterbed. Door de rechte lijnen en het strakke ontwerp, is het een echt jongensbed. Combineer het jongensbed bijvoorbeeld met een groene muur en wilde dieren, waardoor de bruine tinten die je ook in het bed ziet terugkomen in de accessoires. 

Meisjesbed

Rotan is al langer populair in de meidenkamer. Cokos Rotan peuterbed Sam is dan ook uitermate geschikt voor de meidenkamer. Het is super leuk te combineren met oud roze en aardse tinten voor een mooie, warme uitstraling in de kamer van jouw meisje. 

Wij maken gebruik van Cookies om je bezoek aan onze website te optimaliseren.