<meta name=”p:domain_verify” content=”0a7f1163acb9448f51d66c48ff12bfda”/>

Rotan voor kids

Rotan wordt gezien als de duurzame vervanger van hout

Rotan is een harde liaansoort, dat groeit in de tropische regenwouden. Rotan groeit snel en heeft weinig water nodig. Dit maakt dat rotan wordt gezien als de duurzame vervanger van hout. Het is super sterk, maar toch buigzaam en daarom het perfecte materiaal voor het maken van meubilair.

Rotan is dan ook niet meer weg te denken uit ons interieur. En dat snappen we: rotan heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Dat maakt dat wij rotan een prachtig product vinden voor in de kinderkamer. Met veel liefde en plezier introduceren wij dan ook ons lieve, maar ook stoere peuterbed “Sam”. 

Op het moment wordt er keihard gewerkt aan ons Peuterbed “Sam”. Een prachtig handgemaakt peuterbed met een tijdloos en unisex design. Dit bedje is een echte eye catcher in de kamer van jouw kindje!

Levering: mei 2021

Gratis verzending

Let's be friends

Bestellingen boven de € 75,- worden gratis verzonden.

Volg je ons al op Instagram en Facebook?

Cokos Rotan voor kids

Ken je ons rotan peuterbed Sam al? Dit prachtige juniorbed heeft de afmetingen 140×70 cm en wordt met de hand gemaakt in Indonesië. Een peuterbed wordt gezien als de ideale opvolger van het ledikantje. Dit omdat het juniorbed qua formaat nog veilig en compact aanvoelt voor je kindje. Ook is een peuterbed wat lager dan een gewoon bed, waardoor je kleine er makkelijk zelf in en uit kan klimmen.

Rotan juniorbed

Wij van Cokos houden van rotan! Het duurzame materiaal is super sterk en heeft een warme uitstraling. Kies je voor een rotan meubelstuk, dan kies je dus voor duurzaam en vakmanschap! Want al onze meubels worden speciaal door en voor Cokos ontworpen en gemaakt. Je hebt dus altijd een uniek item! 

Rotan als natuurlijk materiaal

Doordat we gebruik maken van een mooi, natuurlijk materiaal, kan er altijd een klein kleurverschil in de meubels zitten. Ook doordat elk meubelstuk met de hand gemaakt wordt, zal elk item uniek zijn. Wist je dat onze vakmensen er 2 dagen over doen om 1 bedje te maken?! 

Jongensbed

Cokos Rotan peuterbed Sam is een stoer peuterbed. Door de rechte lijnen en het strakke ontwerp, is het een echt jongensbed. Combineer het jongensbed bijvoorbeeld met een groene muur en wilde dieren, waardoor de bruine tinten die je ook in het bed ziet terugkomen in de accessoires. 

Meisjesbed

Rotan is al langer populair in de meidenkamer. Cokos Rotan peuterbed Sam is dan ook uitermate geschikt voor de meidenkamer. Het is super leuk te combineren met oud roze en aardse tinten voor een mooie, warme uitstraling in de kamer van jouw meisje.